-->

Durum Değerlendirmesi #11

- Şubat 15, 2018


Selamunaleyküm

Bir durum değerlendirmesi ile karşınızdayım, yani lafın gelişi. Size haber vermeden kendi kendime aldığım bir karara göre durum değerlendirmesini yazmayı artık daha uzun aralıklarla yapacaktım ama fark ettiğiniz gibi olmadı. Bunun nedeni deneme yazamıyor oluşum. Hem malzeme bulmakta, hem de malzeme bulsam bile fikirlerimi metne dökememekte sorunlar yaşıyorum. Normalde bu benim için bir sorun olmazdı ama her hafta bir şeyler yazmaya alışınca ve birden bir şeyler yazamamaya başlayınca sıkıntı oldu. Geçen hafta bu yüzden yazamadım mesela. Geçen hafta yazmam gereken ve taslaklarını hazırladığım yazıyı iki haftadır daha oturaklı hale getirmeye çalışıyorum. Fakat olmuyor ne yazık ki. Bunu size haber vermek için de bunu yazıyorum. Giriş paragrafı yerine bu sorunu yazdığıma göre büyük bir sorun olduğunu anlamalısınız. Çözümü nasıl olur bilmiyorum ama siz dua edin.

 Sonunda okullar açıldı. İnsan okulu özler mi? Ben özledim garip bir şekilde. Tamam, günlük dört saat yol gidiyoruz bunun neresi güzel, neresini özleyebilirim değil mi? O dört saat bile güzel oluyor inanın bana. Her gün kendinle baş başa kalabileceğin dört saatin var. Kimse düşüncelerine karışamıyor. Kendi tezini üretip yine kendi tezine antitezler hazırlayabiliyorsun. Canın çok sıkılırsa Napolyon olup dünyayı ele geçirmeye çalışabilirsin. Ne bileyim kitap okursun, müzik dinlersin. Yada benim gibi yolculuğun iyi olduğuna dair kendini kandırmaya çalışırsın. Yaparsın yani bir şeyler. Okul açıldı iyi oldu iyi. Boş durmaktan iyidir.

Geçen gün teknoloji dünyasında çok önemli bir şey oldu. Hatta twitter’da da baya gündem oldu. Hayır, robotun bakana karşı çıkmasından bahsetmiyorum. Elon Musk, Mars yörüngesine kullanmış olduğu aracını fırlattı. Bunu yaparken dünyanın en büyük roketini kullandı. Roketi ve fırlatmış olduğu aracı kendisinin üretmesi olması zaten başlı başına bir şey. Buraya ne kadar uzun uzun anlatsam da heyecanımı size geçiremeyeceğim çünkü şimdi başlasam takriben 52.5 saat Elon’u överim. Öyle bişi. Baya güzel olay.


Başka anlatacak bir şeyim yok sayın okuyucular. Bu durum değerlendirmesini de zaten benden haberiniz olsun diye yazmıştım. Ölmedim yani yaşıyorum haberiniz olsun. Sadece biraz kafam karışık.

Gerçekten durumu değerlendirecek olursak: Kötü

1 yorum:

avatar

Arada bir yazar tutulması deden şey başa geliyor. Zamanla geçecektir. Yol için 4 saat oldukça uzun bir süre. Eğer o sürede verimli bir şeyler yapabiliyorsan güzel ama otobüste metrobüste yaşam mücadelesi veriyorsan zor. Allah kolaylık versin. Kötü olan durum değerlendirmesinin bir an önce keyifliye doğru yol alması dileğiyle.


EmoticonEmoticon

 

Hmm Arama

-->