-->

Durum Değerlendirmesi #9

- Ocak 04, 2018



2018’in ilk gününden yani 1 Ocak 2018’den herkese Selamunaleyküm. Bugün miladı takvimin bizim için ayırmış olduğu 365 günlük bir bölümün ilk günü ya da geri kalan hayatımızın ilk günü de diyebiliriz. Hatta ve hatta biraz edebiyat katmak istersek 365 sayfalık bir kitabın ilk sayfası, girizgahı da diyebiliriz. Bütün bunları boş verirsek ise normal bir gün. Galiba benim için normal bir gün.

Bu arada zaman yolculuğu yaptım çünkü şuan miladi takvime göre 4 Ocak 2018. Belki aklıma yazacak bir şeyler gelir diye 3 gün düşündüm ancak aklıma size bahsedecek bir şeyler gelmedi. Aslında gelir gibi oldu hatta yazdım da ama bir de size okutup canınızı sıkmak istemem. Ne demişler; üzüntü, anlata anlata çoğalır. Tamam gerçeği öyle değildi ama bu bana daha doğru geliyor. Ben kimsenin derdini başkasıyla paylaştıktan sonra artık mutlu olduğunu görmedim. Şahsen benim için bir şey değişmiyor. Gölden su içmekle gölün suyu azalır mı arkadaşlar?

Bu yazının durum değerlendirmesi başlığı taşıdığı için size şuan içinde bulunduğum ve bulunacağım durumlardan bahsetmek istiyorum. Birkaç gündür tatil içindeyim. Yarıyıl veya sömestr diye tabir edilen tatil. Okulların iki dönem arası öğrencilere ve öğretmenlere tanıdığı tatildeyim. Yeterince bir tatil tanımı oldu sanırsam. Dediğim gibi bu tatil dönemi içerisindeyim ve şimdiden sıkıldım. Okul insana cidden iyi geliyor ama aynı zamanda da iyi gelmiyor. Tuhaf olay. Sevsem mi, nefret mi etsem bilemedim. Neyse, şuan boştayım. Eğer yapabilirsem bu süre içerisinde kendimi geliştirmeye çalışacağım. Mesela her gün bir şeyler yazmaya çalışacağım. Buraya daha güzel yazılar atabilirsem ve bunlar üzerinden olumlu yorumlar alabilirsem bu benim için baya mutluluk verici bir durum olur. Bunun haricinde tatil bahanesiyle Barış Özcan’ın başlattığı “2018’de Zinciri Kırma” etkinliğine katıldım. Bu etkinlik hakkında sizi bilgilendirmek amaçlı bir adet yazı yazmıştım ama geç kaldığımı düşünüp bunu sizinle paylaşmadım. Ben kendi hedeflerimi spor yapma ve kitap okuma olarak belirledim. Hedeflerimin sayıları da var ama onları size söylemeyeceğim. Gıcıklık olsun. Tatil içerisinde “bak bunu da yapsan çok güzel olur” dediğiniz şeyleri buraya yorum olarak veya sarahah üzerinden bildirebilirsiniz.

İçerisinde bulunacağım durumlardan bahsedecek olursak galiba bu da okulun başlaması olacak. Okulun başlaması ile birlikte eğer size söylemeyeceğim planlarım gerçekleşirse buralara daha az uğrar olacağım. Birinci dönemdeki boşluğu ikinci dönem ile telafi etmem gerekecek. Daha sıkı bir çalışma olacak. Öyle yani daha olmamış bir şeyden bahsetmek mantıklı değil. Eğer olursa bu çalışma bana ağır gelmez inşallah. Amin diyelim.


Bu kadar galiba. Sarahah’a da baktım doğru düzgün buraya yazacak bir şey bulamadım. Neden öyle oldu önceden yazacak bir şeyler bulabiliyordum. Aklıma bir konu geldi de onu yazmak olmaz yüz yüze konuşmak lazım. Bu yüzden bir söyleyişi düzenleyeceğim. Buna ihtiyacı olan üniversiteler beni çağırabilir. Ne yani betizmin anlatacağı şeyler var da benim yok mu? Neyse arkadaşlar hayırlı geceler. Bu çocuk sütünü içip yatacak.

4 yorum

avatar

İyi ki var bu blog :)

avatar

ben okuyorum da yorum yapmıyorum, ama okuyorum yani ��

avatar

Üniversiteymiş liseliler ölsün zaten

avatar

sen de iyi ki varsın abi :D


EmoticonEmoticon

 

Hmm Arama

-->