-->

Durum Değerlendirmesi #1

- Ağustos 10, 2017

Selamunaleyküm. Bu yazıyı uyku tutmadı bu yüzden yazıyorum. Durum raporu gibi birşey olacak.

Bu aralar aldığım haberler için mutluyum ileride beni güzel şeyler bekliyor gibi. İnşallah yani. Ama bu dünyada yüzümüz maalesef 2 dk gülmüyor. Ardından bizi üzen şeyler oluyor ki oldu. Şuan durum 0-0. Ne mutluyum ne mutsuzum yani. İleride güzel şeyler olacak ve bu dertler artık benim derdim olmayacak inşallah. İnşallah deyin. Demeyenin kaynanası kötü olsun.

Onun dışında hayat normal seyrinde ilerliyor. Sosyal medyada takılıyoruz, blog yazıyoruz, müzik dinliyoruz vs. Çoğul konuştum çünkü ben keyfim ve kahyası beraber yapıyoruz bunları. Bakayım bunlar dışında birşey yapmıyoruz galiba. O kadar insana boş adam dedik boş adamlığın hasının ben yapıyorum. Nerede ulan benim kitap okuma aktivitem? Bende diyorum bu iq düşüklüğü neden oluyor. Kitap okumayınca böyle oluyor.

Daha sponsor bulamadık kitapları cep harçlığı ile alıyoruz ondan bu aksama. CEO olsan bile harçlık alıyorsun yapacak birşey yok. Hayalleriniz yıkıldı değil mi? TOKİ o hayallerin yerine ev yapacak.

TOKİ demisken aklıma şey geldi bu dikey mimarilesme diye bir olay var. Allah alsın onu. Başımıza ne geldiyse onun yüzünden geldi. Müstakil bahçeli evin kime ne zararı var olm? Bu binada yaşama merakı nedir? Kim zevk alıyor? Kutu gibi evlerde yaşıyoruz bu mimarilesme yüzünden. Kısacası mimarlara çok dargınım sayın blog okurları. Umarım ileride daha güzel binalar yaparlar.

Filmlerde amerikan aileleri bunglov (yanlış yazılmış olabilir kusura bakın ve bana yanlışımı söyleyin) denilen müstakil evlerde yaşıyorlar. Küçüklüğümden beri hep heves etmişimdir öyle evlere. O evlere genellikle öcü falan giriyor ama felak + nas okursak ev ÖCÜ PROOF olur diye düşünüyorum.

Neyse saat şuan 02:50 ve ben bu yazıyı yazıyorum. Haliyle saçmaladım. Ne yapim günlerim çok sıkıcı geçiyor ve size anlatacağım birşey yaşanmıyor. Önerisi olan söylesin. Fark ettiniz mi sizi sürekli konuşmaya çekmeye çalışıyorum ama siz hiç konuşmuyorsunuz. Curiouscat'den anonim yazmayı biliyorsunuz. Aynı kişilerin buraya da anonim yazmasını bekliyorum. Önemli birşey arkadaşlar valla bak. Yazın lütfen.

Az önce yani bu yazıyı yazmadan önce The Boss Baby diye bir animasyon film izledim. İzlemeyen varsa izlesin. Özetini yakında paylaşacağım. İnceleme değil özet çünkü film tek kelime ile mükemmel. Mükemmel yazsam kısa olur bu yüzden özet yazacağım. Uzun uzun uzun uzun...

Hayırlı geceler gençler ve kendisini genç hissedenler.

2 yorum

avatar

Kitap okuyup film seyretmek ... işsizsin belli de bari daha iyi şeyler yap mesela erken kalkıp erken uyumayı dene git bi işe giriş ya

avatar

bence boş vaktimi güzel değerlendiriyorum. uyuma düzenim bozuldu onu iyileştirmem lazım doğru söylüyorsun


EmoticonEmoticon

 

Hmm Arama

-->